日頃よりご利用頂き有難うございます
2021年12月16日にプレオープンして以来、ご予約を沢山頂き誠に有難うございます。
CHAMP CHICKENでは、年末年始の休暇の期間を以下の通りとさせて頂き、
来年2022年1月4日から本O P E Nとさせて頂きます。
塩釜ホールチキンは完全予約制としており、ホールチキンにつきましても事前のご予約をお奨めしております。
今後も皆様に愛される店を目指して精進して参りますので、ご愛顧賜りますようお願い申し上げます
■年末年始休業日
2021年12月31日(金)〜2022年1月3日(月)
※2022年1月4日(火)11時よりO P E N致します
Thank you for your patronage to CHAMP CHICKEN.
We are very happy that we have had a lot of reservations for our specialty since our pre-opening on Dec. 16th, 2021.
We would like to inform that we will be closed for the period described below because of Year-end and New Year holidays, and we will have our grand opening from Jan. 4th, 2022 onward.
Please kindly note that “Shiogama” (Salt Crust) with Okinawan stuffing (plain/spicy) is required to make a reservation beforehand and we recommend you to do the same for Black roasted chicken (especially for a whole one).
We devote ourselves to make CHAMP CHICKEN to be your favorite place to go, and we really appreciate your continuous support for us in advance.
Closed: from Friday, Dec. 31st, 2021 to Monday, Jan. 3rd, 2022
※The time of our grand opening on Tuesday, Jan. 4th, 2022 is from 11 am.