CHAMP CHICKEN
特製黒麹に漬け込んだヤンバルハーブ若鶏を独自製法で調理し、
ジューシーな塩釜ローストチキン、ブラックローストチキン、
スチームチキンなど提供しております。
ジューシーな塩釜ローストチキン、ブラックローストチキン、
スチームチキンなど提供しております。
Herb-fed young Yanbaru chickens marinated in our special black rice-malt dip,
juicy Shiogama roast chicken uniquely cooked in a salt crust, Black Roasted Chicken,
and non-fried bone-in chicken are some of our must-try dishes.
juicy Shiogama roast chicken uniquely cooked in a salt crust, Black Roasted Chicken,
and non-fried bone-in chicken are some of our must-try dishes.
<ブラックローストチキン 栄養成分表示>
(100gあたり)
エネルギー:189 kcal
タンパク質:26.2g
脂質 :9.4g
炭水化物 :0.0g
糖質 :0.0g
食物繊維 :0.0g
食塩相当量(ナトリウム換算):0.5g
タンパク質:26.2g
脂質 :9.4g
炭水化物 :0.0g
糖質 :0.0g
食物繊維 :0.0g
食塩相当量(ナトリウム換算):0.5g
<試験>一般財団法人 沖縄県環境科学センター
私達のこだわり
Our Commitment
CHAMP CHICKENでは、気候や気温で変化の激しい黒麹の取り扱いを徹底し、
独自に調合した特製黒麹にヤンバルハーブ若鶏を漬け込み、クエン酸と酵素の力で最適な柔らかさに仕込んでおります。
At CHAMP CHICKEN, we handle the black rice-malt with much attention to its changing condition under different climate and temperature.
We marinate the herb-fed young Yanbaru chickens in our special black rice-malt dip and utilize its citric acid and enzyme content for a tender and juicy finish.
私達のこだわり
Our Commitment
沖縄県にあるローストチキン専門店CHAMP CHICKENは、臭みの少ないジューシーな肉質のヤンバルハーブ若鶏を使用し、独自に調合した黒麹に漬け込むなどの一つ一つの拘りが、皆様の美味しさに繋がるという事を信念に、世界で一番美味しくてジューシなローストチキンの提供を目指しております。
At CHAMP CHICKEN, we devote ourselves to provide the most savor and juiciest roasted chicken in the world with our belief that the more we care about the ingredients and the cooking process such as using fresh and fine young Yanbaru chickens and roasting after marinating them in our special black rice-malt dip, the more satisfaction our customers have.